Update 24/2/2018:
Inmiddels is het streefbedrag voor ons initiatief gehaald. Heel hartelijk dank! Heeft u/heb jij nog een cheque die je voor ons koor wilt besteden? Dan heel graag voor een nieuw ingediend initiatief t.w. een sing-in in oktober in de Brinkstraatkerk Bennekom. Verzilveren kan via de website van EdeDoet maar u/jij kunt ook de cheque aan een van de koorleden meegeven. Alvast bedankt!

Ede Doet! is een actie met waardecheques die je kunt besteden aan een lokaal initiatief in de Gemeente Ede. Ook ons koor heeft een initiatief ingediend waaraan je deze waardecheques kunt besteden!
Op dinsdagavond 27 maart geven we in de Oude kerk in Bennekom een concert met als titel ‘Passion By Grace’: het lijdensevangelie in gelezen teksten en gezongen gospels. Het concert is gratis toegankelijk.

Voor de muzikale ondersteuning willen we graag een aantal getalenteerde muzikanten vragen om mee te werken. Voor de bestrijding van de onkosten zou het zou heel fijn zijn als heel veel mensen hun waardecheque aan ons koor zouden willen geven. Dus, hou je brievenbus in de gaten en verzilver je waardecheque via EdeDoet!

 

Ede Doet – Ondersteun ons initiatief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *