De organisatie van ons concert op zaterdag 21 december gaat best wat geld kosten. En we willen als koor, naast de volledige opbrengst van de collecte tijdens het concert, ook een extra financiële bijdrage geven aan International Justice Mission. Hoe mooi is het als we bij aanvang van het concert als koor al veel geld hebben weten op te halen voor dit goede doel?

Daarom hebben we speciaal deze actie bedacht! U kunt bij ons koor terecht voor al uw heerlijke lekkernijen die u in de maand december voor Sinterklaas en de Kerstdagen nodig heeft. Ga hiervoor naar onze speciale bestelsite.

Meer informatie over International Justice Mission vindt u op hun website: https://www.ijmnl.org/

 

 

Decemberbestelling.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *