Hou je van zingen, ben je tussen de 16 en 60 jaar oud en wil je graag in ons koor zingen om God groot te maken met je stem? Je bent van harte welkom om vrijblijvend twee repetitieavonden bij te wonen en met ons mee te zingen. Met name tenoren en bassen zijn nog van harte welkom! Stuur ons vooraf even een berichtje via het formulier onderaan deze pagina.

We verwachten van de koorleden dat ze de doelstelling van het koor onderschrijven t.w. Gods naam groot maken door het zingen van gospels, spirituals, hymns e.d.
Daarnaast wordt van elk koorlid verwacht dat ze trouw de repetities bezoeken. Er wordt hard gerepeteerd en het tempo van instuderen ligt hoog. Bij uitvoeringen worden de liederen uit het hoofd gezongen. Dat betekent dat er ook thuis nog regelmatig geoefend wordt door de leden met behulp van oefenbestanden.

Elk aspirant lid krijgt een stemtest om te bepalen of zijn/haar stem past binnen de groep. Er is plaats voor maximaal 50 zangers/zangeressen met een goede verdeling over de vier stemsoorten. Bij teveel aanmeldingen voor een stemsoort zal een wachtlijst gehanteerd worden (er is op dit moment een korte wachtlijst voor de sopranen en alten).

Ik heb interesse om met By Grace mee te zingen: