Over ByGrace

Samen getuigen van Gods liefde: Ons verhaal

Welkom bij gospelkoor ByGrace! Wij zijn een groep enthousiaste zangers en zangeressen en een heel getalenteerde dirigent Wibo, die graag samen zingen om God te loven en te prijzen.

We delen allemaal dezelfde passie voor zang en ons geloof in de Here God. Wibo laat ons hard werken om ons repertoire uit te breiden en ons te ontwikkelen als koor.

We hebben een breed repertoire, van Amazing Grace tot Get Together. Een mooie mix van rustige nummers afgewisseld met uptempo nummers zodat iedereen lekker kan zingen. Daarbij hebben we een ruime hoeveelheid kerst- en paasliederen.
Wil je ons een keer horen zingen? Nodig ons uit! We zingen graag op fairs, ter bemoediging of in kerkdiensten.

Wil je zelf meezingen? Dat kan ook! Meld je aan via de aanmeldbutton op deze site.

Wij zijn een gepassioneerd en enthousiast zangkoor dat Gods liefde verspreid, uitnodigt om Jezus te gaan volgen, inspireert en troost biedt.

Als koor geloven we dat muziek een krachtig middel is om emotie en geloof uit te drukken en te delen. We willen onze passie voor zang  met plezier delen met anderen. Onze stemmen gebruiken om een boodschap van Gods liefde en genade te verspreiden. Ons doel is om anderen te inspireren, mensen samen te brengen en hun geloof te versterken of troost te bieden.

Scroll to Top